Tajuplný Angkor Wat s odpočinkem na plážích v Thajsku


  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Program zájezdu

1. den: ODLET Z PRAHY:
2. den: PŘÍLET DO BANGKOKU: Snídaně v letadle, přílet do Bangkoku. Transfer do hotelu, nocleh Bangkok.
3. den: POZNÁNÍ BANGKOKU VČETNĚ KRÁLOVSKÉHO PALÁCE: Snídaně. Celodenní fakultativní prohlídka města. Navštívíte chrám Wat Traimit v čínské čtvrti, kde se nachází socha zlatého Buddhy, která je vyrobena z 5,5 t ryzího zlata. Dále chrámový komplex Wat Po se sochou ležícího Buddhy. Odpoledne uvidíte královský palác Grand Palace a zde si prohlédnete chrám Wat Phra Kaeo, ve kterém se nachází jeden z nejvýznamnějších symbolů Thajska – socha Smaragdového Buddhy. Poté budete mít možnost neopakovatelného zážitku z projížďky lodí po kanálech řeky Chao Phraya, vodní tepny města, během které se podíváte na chrám Wat Arun. V závěru prohlídky také navštívíte manufakturu drahých kamenů a zlata. Nocleh Bangkok.
4. den: KAMBODŽA LETECKY - SIEM REAP: Snídaně, transfer na letiště, přelet do kambodžského Siem Reapu, transfer do hotelu, ubytování, zbytek dne individuální volno. Doporučujeme procházku po nábřeží s návštěvou Starého tržiště Phsar Chas s nepřebernými možnostmi nákupů suvenýrů a restaurací. Nocleh Siem Reap.
5. den: JEDINEČNÝ ANGKOR WAT: Snídaně, návštěva bývalého hlavního města khmérské říše - slavného komplexu Angkor Wat, zapsaného na seznamu UNESCO. Vstup jižní bránou do chrámu Angkor Thom, dále chrám Bayon, Terasa slonů a Terasa malomocného krále. Navštěva chrám Ta Prohm zahaleného v džungli. Odpoledne chrám Angkor Wat - mistrovské architektonické dílo postavené ve 12. století, jehož stavba trvala 30 let a představuje khmerskou civilizaci v její nejskvělejší podobě. Návrat do hotelu, nocleh Siem Reap.
6. den: CHRÁM V DŽUNGLI A JEZERO TONLE SAP: Snídaně, prohlídka vzdálenější části komplexu Angkor Wat - magického chrámu Beng Mealea, po staletí ukrytého v džungli mezi větvemi a kořeny stromů. Komplex uvidíte z vyvýšených dřevěných chodníků, které nabízejí pohled na chrámové stavby z jiné perspektivy.Odpoledne projížďka lodí po jezeře Tonle Sap, ze které uvidíte plovoucí rybářskou vesnici. Nocleh Siem Reap
7. den: Z KAMBODŽI DO THAJSKA: Brzká snídaně, transfer na tropický ostrov v Thajsku Ko Chang, který je díky svému tvaru nazýván Sloním ostrovem. Nabízí bujné deštné pralesy, vodopády, krásné bílé pláže a zachovalou přírodu především díky Národnímu parku Mu Ko Chang. Jedná se o ideální místo k dobrodružství a relaxaci. Nocleh Ko Chang.
8. den: RELAX NA PLÁŽI: Snídaně, individuální volno k relaxaci na pláži. Nocleh Ko Chang.
9. den: OKRUH OSTROVEM: Snídaně, individuální volno k relaxaci na pláži nebo možnost celodenního fakultativního výletu po ostrově - procházka džunglí až k vodopádu Tan Mayom. Odjezd k mangrovníkovým porostům - procházka s pozorováním krabů houslistů a opicí makak. Návštěva rybí farmy s chovem dravých ryb kaniců a menších druhů žraloků. Zastávka na plantážích s duriany, kaučukovníky a ananasy. Lehký trek k největšímu vodopádu na ostrově Khlong Phlu s možností koupání. Nocleh Ko Chang.
10. den: NÁRODNÍ PARK MU KO CHANG: Snídaně, individuální volno na pláži nebo možnost fakultativního půldenního výletu motorovým člunem za šnorchlováním do Národního parku Mu Koh Chang. Zastávka na 3 různých místech s množstvím pestrobarevných ryb s obědem. Nocleh Ko Chang.
11. den: KURZ THAJSKÉHO VAŘENÍ: Snídaně, individuální volno na pláži nebo možnost zkusit si fakultativně kurz thajského vaření (cca 3 hodiny) - příprava tradičním thajských pokrmů s následnou ochutnávkou. Nocleh Ko Chang.
12. den: VÝLET LODÍ NA OSTROV KO MAK: Snídaně, individuální volno na pláži či možnost fakultativního výletu lodí na blízký ostrov Ko Mak s nedotčenými plážemi. Nocleh Ko Chang.
13. den: DO CENTRA ZÁBAVY - PATTAYA: Snídaně, transfer do proslaveného přímořského letoviska Pattaya, ubytování, zbytek dne individuální volno, nocleh Pattaya.
14. den: PATTAYA - BANGKOK: Snídaně, volný den s možností posledního koupání v moři či k závěrečným nákupů, v podvečerních hodinách transfer do Bangkoku k finálnímu odletu do Prahy
15. den: PŘÍLET DO PRAHY:

listopad 2024

15.11. - 29.11.24 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 69 990 Kč 64 990 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

leden 2025

10.01. - 24.01.25 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 67 990 Kč 62 990 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

únor 2025

07.02. - 21.02.25 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 67 990 Kč 62 990 Kč
cena za 15 dní (12 nocí)

březen 2025

21.03. - 04.04.25 pátek - pátek
snídaně letecky (Praha)
Sleva 7% 66 990 Kč 62 290 Kč
cena za 15 dní (13 nocí)

Cena zahrnuje

  • Cena zahrnuje: * leteckou přepravu Praha - Bangkok - Praha s přestupy v ekonomické třídě * přelet Bangkok - Siem Reap * 12x nocleh v hotelech 3 - 4* se snídaněmi * program včetně vstupů a transfery dle itineráře * česky hovořícího průvodce

Cena nezahrnuje

  • Cena nezahrnuje: * vízum Kambodža 35,- USD (1x foto sebou) * fakultativní výlety * pojištění léčebných výloh * spropitné 40,- USD