Pomorie - Festa Via Pontica Resort ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotelový komplex Via Pontica Resort se nachází uprostřed krásné parkové zeleně v blízkosti pláže. Hosté si mohou vychutnat jedinečné procedury ve SPA centru s léčivým bahnem z Pomorie a ochutnat unikátní víno z vlastních vinic. Centrum lázeňského letoviska je vzdálené cca 2,5 km.

Pláž: Vydálenost od pláže cca 50 m. Pláž je písečná s pozvolným vstupem pro děti, je vhodná pro malé děti. Lehátka a slunenčíky na pláži ve vyhrázené zóně zdarma (dle dostupnosti). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Standard (DBL Standard): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj - boční výhled na moře (DBL Side Sie View): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí.
Dvoulůžkový pokoj Superior (DBL Superior): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 13,99 let
Dvoulůžkový pokoj Suite: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti do 13,99 let / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě do 13,99 let.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 30 min.

Stravování: ultra all inclusive

ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Dopolední a odpolední občerstvení – káva, čaj, sladkosti, pizza a sendviče. Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů, káva, čaj.

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje Standard, dvoulůžkové pokoje s bočním výhledem na moře nebo dvoulůžkové pokoje Superior. Možnost jedné nebo 2 přistýlek (rozkládací pohovka), vlastní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, balkon, klimatizace, rádio, sat. TV, telefon, minibar. Bezpečnostní schránka zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace barbeque, vinárna, lobby bar, bar u bazénu, fresh bar, vnitřní a venkovní bazén s dětskou částí, mini vodní skluzavky. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Ručníky u bazénu zdarma (kauce). Fitness, multifunkční hřiště, miniklub, animační programy 6x týdně.


08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
ultra all inclusive letecky (Brno)
Sleva 11% 21 290 Kč 18 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
08.06. - 15.06.24 sobota - sobota
ultra all inclusive letecky (Ostrava)
Sleva 11% 21 290 Kč 18 890 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • Wi-Fi připojení v hotelovém areálu, fitness, sauna, parní lázeň

Cena nezahrnuje

  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)
  • SPA centrum, sauna, masáže, praní, žehlení, parkování