Astris - Astris Sun **+


  • ubytování: hotel **+ubytování: hotel **+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Dvoupatrový rodinný hotel leží na jihu ostrova Thassos v oblasti Astris, nachází ze v zahradě, cca 5 km od městečka Potos, které je centrem zábavy na jižním pobřeží ostrova Thassos. Hlavní město ostrova Thassos (Limenas) je vzdáleno cca 50 km. Autobusová zastávka v blízkosti hotelu. Na jednu z nejkrásnějších pláží ostrova Psili Ammos se chůzí dostanete cca za 10 min. Od přírodního „koupaliště“ Giola je vzdálený 4 km a 9 km od kláštera Archangelos.

Pláž: Nejbližší písečná pláž je cca 100 m od hotelu přes komunikaci, lehátka a slunečníky zdarma za povinnou konzumaci v beach baru. Vyhlášená pláž Psilli Ammos je cca 800 m od hotelu.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 3 dospělí.

Poznámka: V Řecku je zavedena povinnost hradit klimatickou (dříve pobytovou) taxu v závislosti na kategorii hotelu. Taxa není zahrnuta v ceně zájezdu a musí být uhrazena klientem v hotovosti přímo na recepci hotelu. Výše taxy za pokoj dle kategorie hotelu: 1-2* 1,50 EUR/noc, 3* 3,00 EUR/noc, 4* 7,00 EUR/noc, 5* 10,00 EUR/noc, studia a apartmány 1,50 EUR/noc. Upozorňujeme, že výše taxy může být úpravou místní vyhlášky i v průběhu sezóny kdykoliv změněna, aktuální informace budou k dispozici vždy po příjezdu do ubytovacího zařízení. Rozsah a kvalita některých služeb a aktivit může být ovlivněna nebo omezena zavedením hygienických nebo protiepidemických opatření.

Kategorie: Oficiální kategorie C

Stravování: snídaně

SNÍDANĚ - formou bufetu v hotelové retauraci.

Ubytování: hotel **+

Dvoulůžkové pokoje Standard (DBL Standard), velikost 25 m2, manželská postel nebo oddělené postele, možnost jedné přistýlky (rozkládací pohovka nebo třetí lůžko), vlastní sociální zařízení (koupelna/WC/toaletní potřeby), vysoušeč vlasů, malá lednice, sat/LCD TV, telefon s přímou volbou, individuálně ovládaná klimatizace, Wi-Fi připojení k internetu, balkon nebo terasa. Dětská postýlka na vyžádání. Dvoulůžkový pokoj Superior (DBL Superior) - po renovaci v roce 2018, manželská postel, další vybavení stejné jako DBL Standard,

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, výtah, hotelová restaurace s barem a venkovní terasou, venkovní bazén s dětskou částí, bar u bazénu, dětský koutek, bezplatné Wi-fi připojení v prostorách hotelu zdarma, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, stolní tenis.


03.06. - 10.06.24 pondělí - pondělí
snídaně letecky (Brno)
16 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)
03.06. - 10.06.24 pondělí - pondělí
snídaně letecky (Ostrava)
16 390 Kč
cena za 8 dní (7 nocí)

Cena zahrnuje

  • Bezpečnostní schránky na recepci
  • LETECKY: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků, palivový a emisní příplatek, transfery v destinaci, ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta, místní poplatky, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování - počet nocí dle smlouvy o zájezdu, stravování v rozsahu uvedeném u ubytovacího objektu, služby delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku dle zák. č. 159/99 Sb

Cena nezahrnuje

  • Tenisový kurt
  • Volitelný balíček komplexního cestovního pojištění K5S od UNIQA pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu (cena dospělý 50 Kč/den, dítě 0-18 let 35 Kč/den), poplatek za děti do 2 let (infant), fakultativní výlety a služby za příplatek, pokud není sjednáno ve Smlouvě o zájezdu. Klimatickou (dříve pobytovou) taxu v Řecku, která se platí přímo v ubytovací kapacitě dle kategorie ubytování (1,50-10 EUR/pokoj/noc)